DUOBUS

Vi är ett par, bosatta i Stockholm, med många bollar i luften. Saker som ligger oss närmast hjärtat är Träning, Kost, Investeringar, Drömmar, Resor och Gemenskap. Syftet med bloggen är att samla alla våra tankar och idéer på ett ställe.

Lite sol hade suttit fint

Publicerad 2015-03-30 17:03:48 i Allmänt,

Mitt i tentaskrivandet hade det varit härligt med lite sol att avnjuta, jag håller tummarna till nästa helg istället! 

Kalendern var fullproppad förra veckan, jag hann med att jobba 3 pass och komma en bra bit på tentan.
I helgen var Oscar här och vi hann med en drink på posthotllet, parmiddag, ett träningspass och att boka flyg till Kanada i sommar :D ska bli helt fantastiskt att se min vän gifta sig! Har inte träffat henne på väldigt lång tid nu så ser väldigt mycket fram emot det. 

Imorgon väntar en väldigt intensiv dag, ska till skolan och skriva tenta, sedan direkt till NW Järntorget för jobb och efter det skynda till Centralstationen och hinna med tåget till Stockholm! Med mig kommer jag ha en stor resväska för att få med mig alla böckerna så jag kan skriva klart tentan där! 

I Stockholm väntar många roliga små projekt. Ser fram emot att spendera så många dagar med Oscar, det var längesen nu:)

Annars då? Jo jag har en känning i axeln, misstänker att det är en överansträngning av att jag bär min tunga väska enbart på den axeln. Förkylningen sitter kvar den med, har inte tränar hårt så den borde ge med sig snart :)

Kram kram 




Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela