DUOBUS

Vi är ett par, bosatta i Stockholm, med många bollar i luften. Saker som ligger oss närmast hjärtat är Träning, Kost, Investeringar, Drömmar, Resor och Gemenskap. Syftet med bloggen är att samla alla våra tankar och idéer på ett ställe.

Måndag

Publicerad 2014-11-24 12:52:00 i Allmänt, Fotboll, Jobb, Oscar,

 
 
Hej,
 
Oscar här. Nu är det måndag "morgon", eller aa klockan är 12.32. Som Rozita skrivit tidigare så sover vi otroligt mycket nuförtiden. Jag tycker inte att vi går och lägger oss senare än vanligt, men det är bara omöjligt att gå upp på morgonen. Vi ställer klockan varje gång, men det funkar bara inte. Jag har varit likadan som Rozita och aldrig innan kunnat ligga kvar länge på morgonen eller kunnat slappna av och kolla på en film. Men nu så gör jag det utan problem. Det är lite skrämmande och jag börjar undra om det hela beror på att jag blivit äldre?!
 
Jag var ju i Stockholm på en intervju i onsdags. Intervjun tog ungefär 4 timmar vilket var den längsta jag varit på. Men jag fick chansen att träffa flera personer i företaget och jag blev även testad med olika case vilket var utmanande. Resten av dagen spenderade jag tillsammans med min syster. Vi gick till en av mina favorit restauranter i Stockholm och fortsatte sedan för att ta ett glas vin på en lounge-club. Det var väldigt trevligt att träffa henne igen.
 
När jag hade kommit tillbaka till Göteborg och stod utanför lägenheten och stoppade ner handen i fickan efter nycklarna märkte jag något chockerande. Jag stod då med min systers nycklar i handen också. Jag ringde henne och när jag sa att vi hade ett problem så förstod hon direkt vad som hade hänt. Jag hade låst dörren till hennes lägenhet och sen glömt ge henne nycklarna. Det löste sig i alla fall.
 
I lördags spelade jag match för första gången med ett möjligt framtida lag här i Göteborg. Det gick bra med en vinst och det kändes riktigt kul att spela igen. Jag var även positivt överraskad av laget. Det är ett riktigt bra lag och jag tror att en säsong med dessa spelarna skulle bli otroligt intressant. 
 
Lördags kväll började med en överraskningsfest för min kusin som fyllde 20 år. Vi spenderade större delen av kvällen på samma ställe där vi först åt middag och sedan fortsatte firandet tillsammans. Kvällen slutade på en annan lounge-club i centrala Göteborg tillsammans med Rozita och några av hennes lagkamrater då de kom direkt från sin årliga lagfest.
 
Söndag blev en chilldag. Vi spenderade större delen av dagen med varsin dator och varsin film. Vid 6-tiden kom Rozitas syster förbi och vi gick för att spela shuffleboard och biljard. När vi kom hem avslutade vi våra filmer och gick till sängs.
 
Nu är det måndag och en ny vecka. Rozita jobbar vidare på sin C-uppsats och jag jobbar vidare på jobbsökandet. Ha en bra vecka!
 
 
Bilden är från USA, min sista säsong och en av de sista matcherna jag spelade där.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela