DUOBUS

Vi är ett par, bosatta i Stockholm, med många bollar i luften. Saker som ligger oss närmast hjärtat är Träning, Kost, Investeringar, Drömmar, Resor och Gemenskap. Syftet med bloggen är att samla alla våra tankar och idéer på ett ställe.

Redo inför morgondagen!

Publicerad 2014-12-30 20:38:50 i Allmänt,

Först och främst vill jag säga att jag inte rekommenderar någon att sova på en luftmadrass, någonsin! Vi har haft en iskall och oskön natt som resulterade i att vi åkte till Jysk och köpte en säng direkt, haha! det var inte riktigt planen från början. Så dagen har vi spenderat på att försöka göra vår tomma lägenhet lite hemtrevlig inför morgondagen. Varorna för den fantastiska fiskgrytan är inköpta och jag har fått bekräftat att efterrätten skall göras med omsorg och kärlek ikväll =).
 
För någon timme sedan provade jag ett gym nära där vi har lägenhet, men eftersom att nedervåningen var stängd pga vattenläcka var det svårt att avgöra om det var bra eller inte. Just nu var det trångt och det fanns inte mycket saker att välja på. Jag körde iallafall överkropp men med extra fokus på axlar och bröst. Biceps och triceps fick sig lite underhållning också. 
 
Uppvärmning 10 min 

Bänkpress
20 kg x 16
35 kg x 10
35 kg x 8
35 kg x 6
-> Aktiv vila mellan varje set i form av sido lyft med hantel.
 
Egentligen ska jag öka i varje steg men Oscar var inte med och passade idag så för att vara på den säkra sidan körde jag bara med en vikt jag vet att jag klarar utan problem.
 
Åtåtrotation axel
lättaste nivån 
x 13
x 13
x 10
x 10
-> Aktiv vila mellan varje set med dips för triceps
 
Axelpress
7 kg x 13
7 kg x 10
6 kg x 10
6 kg x 8
-> Aktiv vila mellan varje set med breda armhävningar
 
Pec-Dec (bröstmaskin)
Samma nivå på varje sett, fokus på teknik
10x4
-> Aktiv vila mellan varje set med sidolyft med press hantel
 
Sedan avslutade jag med tre set biceps curl och sedan mage=)
Gott nytt träningsår allihopa =)!!!
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela